EA Sports UFC Android için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Ücretsiz oynanabilen MMA dövüş oyunu

EA Sports UFC, özellikle Ultimate Fighting Championship (UFC) olmak üzere karma dövüş sanatları (MMA) etrafında dönen ücretsiz bir spor oyunudur. ELECTRONIC ARTS'tan gelen bu son nesil dövüş deneyimi, orta oyunda stratejilerini ayarlayan uyarlanabilir AI'ı kullanır. Bu, öngörülemeyen zorlu mücadelelere yol açar. Oyun, hatta hareketlere ve darbelere nasıl tepki verdiğini gösteren tam vücut deformasyonunu bile içerir.

Dövüşçülerin gerçekçi yeniden yaratımıyla, EA Sports UFC, oktagon içindeki eylemin doğru bir simülasyonudur. Yüksek zorluk eğrisinden başka, bir kere alıştıktan sonra eğlenceli ve ödüllendirici bir deneyimdir.

Oktagon'u fethet

EA Sports UFC, Amerikan karma dövüş sanatları markasına dayanır ve dünyanın en büyük MMA promosyon şirketlerinden biridir. Dövüş oyunu olarak, oyunu uzun süre ilginç tutan birçok yenilikçi teknoloji içerir. Yapay zeka kullanır ve düşmanınızın her oyunda size ayak uydurmak için dövüş tarzını ve stratejilerini ayarlamasına izin verir.

Uyarlama AI davranışı ve öğrenme eğrisindeki dik yokuşa rağmen, oyunda hala birçok ödüllendirici yön vardır. Sevdiğiniz dövüşçüyü kontrol etmek, Raul Rosas Jr. veya Conor McGregor gibi, Akıcı Titreme Kontrolü ile birlikte gelir. Karakter modeli doğru oyun içi fiziklerle tepki verirken her darbeyi hissedersiniz. Benzer şekilde, girişlerden alıkoymalara kadar geniş bir özel animasyon yelpazesi vardır.

Ayrıca, bu oyundaki gerçekçilik birkaç sorun sunar. Örneğin, çeneye korumasız bir darbe gibi şanslı vuruşlar sizi anında yere düşürebilir. Ayrıca, hızlı Blitz Maçları olsa da, Kariyer Modunda ciddi şekilde oynama, dövüşçünüzü eğitmek için çok zaman harcamanızı gerektirir. Öğütmeden, zamanlama da kazanmanızı sağlamak için önemli bir rol oynar.

Geniş Dövüşçü Kadrosuna Katılın

EA Sports UFC, favori atletlerini seçip kontrol etme imkanı sunan dört bölümde 70'ten fazla dövüşçü sunar. Her dövüşçü, Cain Velasquez'in alıkoyması veya Georges St-Pierre'ın Superman yumruğu gibi benzersiz bir dizi özel hareket sahibidir. Maçları kazandıkça, yeni rakipler açacak, jetonlar kazanacak ve dövüşçünüzün yeteneklerini seviye atlayacaksınız, böylece profesyonel MMA dövüş dünyasına daha da dalacaksınız.

Özel Ödüller İçin Canlı Etkinliklere Katılın

EA Sports UFC, gerçek dünya UFC maçlarıyla bağlantılı canlı etkinlikleri bağlayarak oyunu taze ve ilgi çekici tutar. Oyuncular, gelecekteki UFC etkinliklerine karşılık gelen dövüş kartlarına katılabilir ve özel oyun içi ödüller kazanabilirler. Ne kadar çok oynarsanız, o kadar çok ödül alırsınız. Liderlik tablosunun tepesine çıkın ve bonus ve öğelerin giderek artan bir koleksiyonunu görmek için çabalarınızın karşılığını alın.

Sıralamaları Tırmanın ve Becerilerinizi Ustalaşın

EA Sports UFC'de ilerledikçe, vuruş, güreş ve teslim becerilerinizi geliştirme ve sıralamaları tırmanma fırsatı bulacaksınız. Oynanışta sınır yoktur, sürekli kendinizi zorlayabilir, yeteneklerinizi geliştirebilir ve bölümünüzün en iyi dövüşçülerine karşı test edebilirsiniz. Yoğun Ana Etkinlik maçlarında UFC ikonlarını domine ettiğiniz için oyun içi ödüller kazanın ve karma dövüş sanatları dünyasında şampiyon olarak mirasınızı kurun.

Zorlu ama sonunda ödüllendirici bir oyun

Gerçekçilik vurgusu, EA Sports UFC'nin zorlayıcı oyun mekaniğini aşmanızı sağlayarak sonunda ödüllendirici ve bağımlılık yapıcı hale getiriyor. En üst düzeydeki grafikler zaten verilmiş olsa da, her harekete ve saldırıya gerçekçi yanıt vermesi küçük anların önemli olmasını sağlıyor. Vücut deformasyonu ve akıcı hareketler, sizi tekrar tekrar dövülmenize rağmen oyunun içinde tutacak. Tavsiye edilir.

AVANTAJLAR

• Zeki bilgisayar rakipler <br>
  • Üst düzey grafikler
  • Gerçekçi karakter modeli fizikleri

DEZAVANTAJLAR

• Dik zorluk eğrisi

Program diğer dillerde mevcuttur

EA Sports UFC Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.9.3786573
  • 4.3

(62)
  • Güvenlik Durumu

EA Sports UFC hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer EA Sports UFC denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.